اخبار سربازی

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام کرد؛ کاهش پرونده های فرار از سربازی با افزایش حقوق سربازان

امتیاز دهید!

به گرازش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا پور خاقان در حاشیه دیدار مردمی در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه با اشاره به کاهش پرونده‌های فرار از خدمت سربازی گفت: یکی از دلایل کاهش فرار از سربازی ارتقا وضع معیشتی سربازان است.

وی افزود: چرا که آنها حقوق حداقلی دریافت می‌کردند و با تلاش ستاد کل نیروهای مسلح و حمایت مجلس، حقوق آنها ۴ تا ۵ برابر افزایش یافت و اگرچه قبول داریم که همچنان این حقوق متناسب با تورم نیست اما افزایش قابل توجهی داشته است.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح با بیان اینکه در برخی جرایم سربازان نیز همه چیز دست ما نیست، افزود: ریشه برخی ناهنجاری‌ها به عوامل خانوادگی و اجتماعی هم مربوط می‌شود؛ مثلاً پرونده‌های مربوط به خودکشی در نیروهای مسلح بسیار کم است اما برخی موارد نادر هم که اتفاق می‌افتد بسیاری از مواقع، ریشه آن به مسائل شخصی بر می‌گردد.

وی افزود: در این پرونده‌ها دقت بسیار زیادی صورت می‌گیرد تا حقی از افراد ضایع نشود.

منبع : مهر نیوز


خاطرات سربازی

اخبار سربازی

سجیو

سرباز آموزشی پادگان صفر یک شهدای وظیفه نزاجا دوره 180! یکم برنامه نویس، یکم سئوکار، یکم کارای بازرگانی، یکم دوست‌دار رمزارز، یکم فرانت‌اندکار، یکم ادمین سیستم، و یکم هم محتواکار و تقریبا هیچی!!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا